Osnivanje novog molitvenog vijenca

Kraljici obitelji daruj svoju obitelj da ju ona odgaja, čuva i vodi k Isusu!

Draga naša Gospa te poziva, da u ovim prijelomnim i presudnim vremenima za čovječanstvo, postaneš dio Njene molitvene čete kako bi Ona po našem predanju, molitvama i žrtvicama mogla ostvariti Božji plan Spasenja u našem vremenu, u našim obiteljima, u našem narodu i u našoj Crkvi.

Mjesec ima 30/31 dan! Ako se Gospinu pozivu odazove toliko obitelji (pojedinaca) koliko ima dana u mjesecu, svi dani našega života bit će zaštićeni Božjim blagoslovom. Sve obitelji, svećenik i redovnička zajednica jednog molitvenoga vijenca bit će obasuti Božjim milostima.

Zamisli da si jedna latica cvijeta! U toj latici je zabilježeno tvoje ime i datum tvoga molitvenoga dana, a u sredini ime svećenika i redovničke zajednice za koju moliš.

Ukoliko si saznao za Molitveni vijenac od prijatelja ili preko ove stranice i želio bi/željala bi ga pokrenuti u svojoj župi, za početak provjeri u razgovoru sa još par obitelji ili pojedinaca jesu li zainteresirani za takvu vrstu ujedinjenja u molitvi i žrtvi za obnovu obitelji, za Domovinu, za svog svećenika i same članove molitvenog vijenca. Nakon toga otiđite do vašeg župnika te ga upoznajte sa osnovnim informacijama o Molitvenom vijencu. Nakon što dobijete župnikovo odobrenje, okupite 31 obitelj (pojedinca) iz vaše župe.

Za pomoć u finalizaciji “vašeg djela” kontaktirajte nas!

BTB!